Showbiz, Stiri

Suferinţă! Andi Moisescu a făcut-o să plângă pe Andreea Raicu: “Ajunsesem să-l urăsc!“

Debutul frumoasei prezentatoare în televiziune a fost „împiedicat” de Andi Moisescu?!

andreea

Andreea Raicu a debutat in televiziune la o emisiune matinala la Pro TV si a dezvaluit intr-un interviu ca Andi Moisescu, colegul ei de atunci si actualul jurat la „Romanii au talent”, nu a ajutat-o deloc sa se acomodeze.

“In primul rand, aveam o voce ingrozitor de tipatoare. Niciodata nu reuseam sa-mi termin cuvintele si vorbeam enervant de repede. Nu se intelegea mai nimic din ceea ce spuneam. Iar in televiziune, nimeni n-are rabdare si nici timp sa te invete Abc-ul. Persoana care a dovedit foarte multa intelegere fata de mine a fost Netty Sandu, cu care m-am inteles foarte bine si care mi-a fost un sprijin real. Spre deosebire de Andi Moisescu, pe care ajunsesem efectiv sa-l urasc. De cand incepea emisiunea si pana cand se sfarsea, Andi era preocupat sa-mi puna bete-n roate. Pe vremea aceea am plans de multe ori din cauza “tratamentului” pe care mi-l aplica”, a marturisit Andreea.

andi

“Dupa vreo sase luni, pe parcursul carora nemultumirea mea a crescut, in sensul ca realizam ca ceea ce faceam nu iesea deloc bine, cei din televiziune s-au gandit ca ar fi mai indicat sa fac o emisiune de moda, lucru care pentru mine a insemnat eliberarea de chinul la care eram supusa”, a mai spus Raicu.

 

 

blank