Actualitate, Featured

Suedez ucis in bătaie de fiul iubitei din românia.Vezi de la ce a început scandalul

Un cetățean suedez, care avea o relație cu o femeie din Fulga, județul Prahova, a murit, miercuri, la spital, unde a ajuns după ce ar fi fost bătut de la fiul iubitei sale. Polițiștii au deschis o anchetă și fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de omor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că cetățeanul suedez, în vârstă de 60 de ani, a băut împreună cu fiul concubinei sale, marți seară, iar între cei doi, la un moment dat, a izbucnit un conflict, din cauza banilor.

Cetăteanl Suedez ar fi luat un cuțit și l-a tăiat la mână că tânărul în vârstă de 36 de ani, iar acesta din urmă, arată sursele citate, l-a luat la bătaie pe iubitul mamei sale.

În urma loviturilor primite, suedezul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești, cu multiple traumatisme, iar miercuri a murit.

Inițial, polițiștii au deschis dosar penal pentru violență în familie, însă odată cu moartea bărbatului, s-a schimbat încadrarea juridică, în omor, agresorul fiind reținut.