IT&C

Succes neașteptat de mare la Târgul de manuale ieftine pentru liceeni din Parcul Obor

De un succes neașteptat de mare s-a bucurat și ediția din acest an a Târgului de manuale ieftine din Parcul Obor, unde sute de elevi și părinți ai acestora au venit încă de la deschiderea de sâmbătă, 20 septembrie a.c. pentru a cumpăra cărțile necesare.

         Experiența anilor trecuți a dovedit că ”Târgul de manuale” este un proiect valoros al membrilor Parlamentului și Guvernului Local al Tinerilor Sector 2 de care beneficiază mii de elevi de la toate liceele și colegiile naționale din Capitală care i-au cu asalt standurile de unde își cumpără la prețuri mici cărțile necesare studiului.

         Și în acest an, elevii claselor XI – XII care au nevoie de cărți şcolare, dar nu au foarte mulți bani au venit la târg pentru a-și procura manualele necesare la prețuri mai mult decât accesibile.

        Inițiativa membrilor Parlamentului și Guvernului Local al Tinerilor Sector 2 vine astfel în sprijinul mai tinerilor lor colegi care au nevoie de manuale la preţuri accesibile oricărui buzunar, iar ei, la rândul lor, obţin banii necesari pentru achiziţionare noilor cărţi de studiu.

Tinerii liceeni parlamentari și guvernanți au decis să organizeze acest târg imediat ce a început noul an şcolar, în zilele de 20 şi 21 septembrie a.c., precum şi în zilele de 27 şi 28 septembrie a.c. deoarece manualele nu mai sunt gratuite şi, prin vânzarea cărţilor folosite la preţuri mai mici, negociabile, pot câştiga atât vânzătorii, cât şi cumpărătorii lor.

          Pe aleile Parcului Obor sunt instalate 14 standuri la care  se vând manuale doar de către elevii de la liceele şi colegiile naţionale din sectorul 2 şi care pot fi cumpărate de elevi din toată Capitala.