International, Stiri

Studenta de 27 de ani care îşi vinde virginitatea şi-a arătat chipul!

Ea spune că a făcut licitaţia pentru bani şi pentru aventură

virgina2 

Elizabeth Raine, pseudonimul ales de studenta de 27 de ani care isi vinde virginitatea, si-a expus de curand si chipul in public, explicand ca este astfel capabila sa convinga mai multi barbati sa participe la licitatie.

studenta 5)

Elizabeth, studenta la medicina, are deja oferte cu o valoare de 550.000 de dolari, insa aceasta si-a dezvaluit si chipul pentru a strange si mai multi bani, potrivit Daily Mail.

Licitatia a inceput pe 31 martie si va lua sfarsit pe 7 mai, cand castigatorul va profita de companiei tinerei timp de 12 ore. Cu o săptămână înainte ca termenul să expire, a primit oferte considerabile, cea mai mare fiind de 217.360 de euro.

a

“De fapt nu-mi place anonimatul. Oamenii îl asociază, de obicei, cu rușinea. Plus că au fost niște speculații și am vrut să fac asta în propriile mele condiții. Avocații au păreri diferite cu privire la pericolul de a fi exmatriculată, dar unul în care am încredere mi-a spus că nu se va întâmpla asta”, a declarat Elizabeth pentru Huffington Post.

original

Raine susține că are diplome universitare în domeniul biologiei și ingineriei și că, în prezent, urmează cursurile unei școli medicale. De asemenea, tânăra a petrecut mare parte din timp în Arabia Saudită, unde tatăl ei lucra în industria petrolieră.

l

Principalul motiv pentru care și-a scos virginitatea la vânzare sunt banii, dar și apetența ei pentru aventură, erotism, scandal și încălcarea convențiilor privind virginitatea. “Am plănuit asta timp de un an și am suferit o transformare personală din acest motiv. Știu mai multe lucruri acum despre prostituție, virginitate… Am avut o viață foarte activă, sunt foarte pretențioasă, iar bărbații nu au fost niciodată o prioritate. Am avut lucruri mai importante de făcut. Sunt încrezătoare că lucrurile vor ieși așa cum vreau eu”, a precizat tânăra.

Elizabeth a mai declarat că cel care va fi desemnat câștigătorul licitației va trebui să-i demonstreze că nu are boli cu transmitere sexuală, că e dispus să poarte prezervativ, nu trebuie să fie sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor și nu trebuie să aibă preferințe sexuale deviante.

“Nu exclud să mă îndrăgostesc de el, dar e puțin probabil să se întâmple asta. În plus, va fi încheiat un contract legal, pentru că nu pot garanta calitatea actului sexual, iar el trebuie să știe pentru ce plătește”, conchide tânăra.