Showbiz, Stiri

Strigătul de ajutor al dansatoarei preferate a lui Mihai Bendeac!

“Am nevoie de un sponsor. Nu am bani pentru…”

dansatoare

In urma cu un an, Roxana Chiperi impresiona o tara intreaga cu dansul ei brazilian, iar Mihai Bendeac o cerea de nevasta. Acum, frumoasa dansatoare se afla intr-un moment de impas: cauta fonduri pentru a concura la Miss Fitness Universe.

dansatoare 5

Inainte de a deveni dansatoare, Roxana Chiperi a fost de cand se stie antrenoare de fitness, si una destul de apreciata in domeniu. Bruneta a devenit, insa, cunoscuta in primavara anului trecut, atunci cand a urcat pe scena de la “Romania Danseaza”. Miscarile ei pe ritmuri braziliene l-au dat peste cap pe Mihai Bendeac, care a cerut-o de sotie in direct.

Nunta trebuia sa aiba loc in conditiile in care Roxana ar fi castigat concursul, dar acest lucru nu s-a intamplat. Chiar daca nu a plecat acasa cu marele premiu, bruneta nu a renuntat la visul ei. In prezent, danseaza alaturi de o trupa de samba profesionista.

dansatoare 6

Nu a renuntat, insa, nici la prima ei dragoste, fitness-ul. De curand, s-a inscris la Miss Fitness Universe, iar acum are nevoie de ajutor pentru a pleca peste Ocean, unde are loc celebra competitie, castigata si de Anca Bucur, antrenoarea Andreei Marin.

“Le-am trimis un e-mail si le-am spus ca as vrea sa particip, iar ei m-au acceptat. La sfarsitul lunii iunie ma duc in America, la Miss Fitness Universe, atunci va avea loc competitia. Din pacate, nu am gasit inca un sponsor care sa imi dea banutii de care as avea nevoie. E vorba de vreo 2.000 de euro. O mie ma costa numai avionul”, a declarat Roxana, pentru presa mondenă.

dansatoare 8

Roxana Chiperi a avut o copilarie foarte grea, ajungand la un moment dat chiar in centrul de plasament. Bruneta a fost crescuta de bunica ei, insa, aceasta a fost fortata sa o duca atat pe ea, cat si pe fratele ei, la camin. Si-a dorit dintotdeauna sa reuseasca in viata, iar visul ei s-a implinit odata cu emisiunea-concurs la care a participat.