media (19)

Cheryl nu e …moarta. Cheryl se transforma!

Nu stim cum se face, dar de cateva luni, de cand si-a relansat cariera muzicala, cantareata Cheryl Cole se transforma pe zi ce trece in fata „sexi si rea” a tabloidelor din Marea Britanie. Curios este faptul ca fosta sotie a fotbalistului Ashley Cole nu se comporta deloc astfel in urma cu putin timp, transformarea fiind extrem de evidenta si socanta pentru toti cei care o cunosteau. Si pare ca stie ce face, avand in vedere ca niciun gest de-al sau nu trece neobservat si nedisputat de catre jurnalistii britanici. Cea din urma isprava s-a petrecut pe stadionul Wembley, in fata a 30 000 de fani. Cheryl Cole a aparut in fata spectatorilor imbracata intr-un costum de tenis, dorind sa evidentieze debutul Wimbledon 2014, si nu numai…

media (20)

Cu deosebita dezinvoltura, cantareata a lasat intentionat sa i se vada parti ale corpului care, in trecut, erau mascate de o vestimentatie senzuala si, spre frenezia publicului, a adoptat pozitii extrem de provocatoare.

media (21)

Avand in vedere faptul ca Cheryl Cole a revenit pe piata muzicala de curand, nu ar fi de mirare ca toate aceste schimbari de atitudine sa faca parte dintr-o strategie de marketing, dorind cu orice pret sa isi reconsolideze pozitia fruntasa, intr-un domeniu in care exista o concurenta acerba!