Showbiz, Stiri

Stop! Dana Săvuică şi fiica nu au o relaţie atât de bună pe cum spera vedeta

Iată ce sfaturi le cere Julie numai tatălui său!

  Dana 8

Dana Săvuică s-a lăudat mereu cu relaţia de excepţie pe care o are cu fiica sa, Julie, de 20 de ani. Însă tot mama recunoaşte cu nu poate vorbi orice cu fiica sa, pentru că aceasta nu-i cere sfatul chiar în toate. Subiectul tabu dintre cele două femei? Băieţii!

Dana Julia 1

Aşadar, Dana Săvuică trebuie să se împace cu soarta, deşi, la calibrul ei de fost fotomodel ai putea crede că ştie tot ce trebuie să vorbească cu Julie

“Acum, Julie are nevoie de foarte multe sfaturi pentru cariera ei si incercam sa facem afaceri impreuna. Cu baietii nu are probleme si nici nu ma bag pentru ca, asa cum a spus si ea, daca are nevoie de sfaturi merge la sotul meu, pentru ca este barbat si stie cum merge mintea barbatului. A spus ca n-am de unde sa stiu eu ce-i trece prin minte unui barbat, doar tatal ei poate sa stie asta”, a declarat Dana Savuica, în presa mondenă.

Dana Julia

Julie este deja o femeie in toata firea iar frumusetea ei nu poate trece neobservata. Cu toate astea, tanara nu are ochi decat pentru iubitul sau, cu care traieste o frumoasa poveste de dragoste de aproape trei ani. “Are un prieten, sunt de trei ani impreuna aproape. Vad ca este o relatie frumoasa si stabila, este student la Medicina, este foarte serios. Vad ca se inteleg foarte bine si cred ca asta este cel mai important”, a mai spus Dana Savuica.

Dana

Dana Savuica face şi acum ravagii printre barbati atunci cand isi face aparitia in public, iar la cei 44 de ani arata demential. Secretul ei? Fericirea.

 “Fac ceea ce-mi place, asta este secretul pentru care arat atat de bine. Atunci cand pui pasiune nici nu mai ai timp sa te gandesti ca-ti mai apare un rid pe fata. Nu e de suparare, e pentru ca zambesti ca esti fericit cu ceea ce faci”, a dezvălui Dana secretul ei.

blank