Showbiz, Stiri

Ştiţi cine este rivala Iuliei Vântur la inima lui Salman Khan?!

Katrina Kaif, cea mai sexy femeie din… Asia

Iulia

Celebrul actor indian Salman Khan si actrita Katrina Kaif au fost impreuna timp de sapte ani si desi, oficial sunt despartiti din 2010, presa indiana a speculat ca cei doi se iubesc inca. La un moment dat, s-a spus ca motivul pentru care Iulia Vantur a plecat din India ar fi chiar Katrina.

Katrina Kaif a impresionat India cu frumusetea sa si a fost votata doi ani la rand cea mai sexy femeie din Asia. Din 2003, cand au devenit oficial un cuplu, Katrina si Salman Khan, au trait o dragoste cu nabadai, cu numeroase despartiri si impacari. In urma cu trei ani, cei doi anuntau insa ca s-au despartit definitiv. Au ramas insa in relatii apropiate si se viziteaza des. Presa indiana scria ca actrita iese des in oras impreuna cu surorile lui Khan si obisnuieste sa vina in vizita la parintii acestuia, care chiar regreta ca fiul lor nu s-a casatorit cu Katrina.

Salman

Cand Iulia Vantur a “disparut” pentru o perioada in India, presa de acolo a dat-o drept noua iubita a lui Salman Khan. In ciuda acestor zvonuri, cei doi au negat ca intre ei ar fi o poveste de iubire, iar Iulia s-a intors in Romania. Tot presa indiana a fost cea care a speculat ca motivul pentru care Iulia Vantur a plecat din India a fost ca Salman s-ar fi intors la vechea sa iubire, Katrina.

Pe frumoasa actrita Katrina Kaif, romanii o pot admira in filmul “Jab Tak Hai Jaan” (“Atat timp cat voi trai”), o poveste de dragoste adusa in cinematografele din tara noasta de BML Movie Entertainment. Pelicula va rula pe cinematografe din 18 octombrie.