Artistul a înşelat-o pe blondă cu o altă… blondă!

Keo

Toată lumea a comentat îndelung ceea ce a fost numită „desparţirea anului”: pe când mai că se auzeau clopote de nuntă, Andreea Bălan şi Keo şi -au spus adio fără prea multe explicaţii. Doar cele date de Andreea, gen că viitorul ei soţ nu e tocmai responsabil. Ei bine, lucrurile par a fi total diferite!

Presa mondenă a depistat adevăratul motiv al despărţirii cuplului considerat cel mai solid din showbiz. Nu este vorba despre abordarea diferita a problemelor de viaţă, ci mult mai simplă şi… mai logică: lui Keo i s-ar fi aprins călcâiele după altă femeie! Tinerică şi la fel de blondină precum Bălanca, a fost fotografiată de paparazzii ieşind camuflată din casa cea noua a lui Keo. Da, acea vilă pe care a construit-o cu sârg pentru familia ce-avea s-o clădească alături de Andreea.

Se întâmpla duminică pe la amiază. Cu o punguţă inscripţionată cu numele unei cunoscute firme de cosmetice, blonda a ieşitpe poarta vilei cântăreţului. Are o glugă trasă pe ochi şi se urcă degrabă într-un taxi, fără să se uite înapoi. Kilometri buni, tânăra nu renunţă la camuflaj. Abia după ce taxiul opreşte în faţa unui supermarket, blonda îşi scoate gluga şi lasa la vedere un chip… zambitor.

amanta

Venită de la un concert la nici o oră de la momentul în care blonda a părăsit vila, apare taman Andreea Bălan! Conduce nervos şi intra direct cu maşina în curte. Să fi sperat că-şi întâlneşte rivala? Dacă da, Keo a fost mai rapid şi a apucat să o „evacueze” în timp util

Un lucru e cert. Când Andreea Bălan îl acuza pe Keo de lipsă de responsabilitate şi puncta năzuinţa lui de a rămâne burlac, se pare că se refera, de fapt, la ceva extrem de concret.