Life, Stiri

Stil de Vedeta: Divele autohtone, in costume de baie. Vezi care e moda la plaja in 2014!

Mare, soare, relaxare. Cam asa isi petrec vedetele autohtone vacanta, fie ca o fac la Mamaia, la Vama Veche sau pe vreo plaja exclusivista de pe Riviera Franceza. Si cat timp ele au luat o pauza de la agitatia urbana, concerte, emisiuni si evenimente, noi profitam de ocazie pentru a lua pulsul tendintelor in moda pe plaja.

Este interesant de remarcat ca, si in privinta costumelor de baie, vedetele arata cam aceleasi preferinte vestimentare pe care le au pentru tinutele lor de zi cu zi.

Daca pe Andra sau Andreea Raicu se intampla adesea sa le vedem in negru la evenimente mondene, ei bine, nici costumele lor de baie nu se abat de la aceasta regula.

Delia si Loredana prefera adesea tinutele extravagante accesorizate cu mult “bling”, elemente ce se regasesc si in tinutele lor de plaja. Costumele de baie cu paiete metalice sunt accesorizate de cateva bratari si lanturi, in cazul Deliei, si de o pereche de cercei statement si ochelari de soare retro, in cazul Loredanei.

Tot pentru ochelari retro a optat si Laura Cosoi care arata fabulos imbracata intr-un costum de baie intreg cu detalii transparente geometrice si buzele rosii in contrast cu negrul tinutei.

Gabriela Cristea si Andreea Ibacka au optat, in schimb, pentru tinute mai jucause, intr-o nuanta intensa de roz varatic. Esarfa roz este la indemana atunci cand simti nevoia sa te acoperi putin, pentru poze.

Cat despre Corina Caragea, pe ea o regasim, cum altfel decat, facand sport. Un sport nautic de data aceasta, ca doar e in vacanta.