Cum trebuie să faci sex dacă ai dureri sau dacă vrei să rămâi gravidă!

  sex

Ai dureri? Vrei sa ramai insarcinata? Sau poate nu ai destula incredere in tine? Exista o pozitie de sex care te ajuta sa treci peste aceste probleme si sa te bucuri din plin de actiunea din pat alaturi de partenerul tau.

Iata ce iti recomanda expertii atunci cand vine vorba despre pozitiile in care trebuie sa faci sex daca vrei sa treci peste problemele de sanatate care te ingrijoreaza.

Daca vrei sa ramai insarcinata – expertii recomanda pozitia misionarului, cu barbatul deasupra si o perna asezata sub zona pelviana a femeii. “Astfel vei ajuta ca penisul sa alunece mai bine, reusind sa creezi calea perfecta pentru spermatozoizi de a ajunge in cervix si apoi spre ovare.”, spune Amy Levine, expert. De asemenea, aceasta pozitie te ajuta sa ai mai repede orgasm.

Daca vrei sa ai mai multa incredere in pat – expertii recomanda sa stai intotdeauna deasupra. “Aceasta pozitie creste increderea femeilor pentru ca le ajuta sa simta ca ele au controlul. Ai grija sa faci totul in rimul tau”, spune Debby Herbenick, doctor.

Daca vrei sa te simti bine si sa ai orgasm garantat – probabil nu ai mai auzit pana acum de tehnica alinierii coitale. “Este o varianta a pozitii misionarului si una dintre putinele cercetate. Le ajuta foarte mult pe femei sa aiba orgasm in timpul sexului.”, spune Herbenick.

Daca vrei ca partida sa dureze mai mult – exista anumite pozitii care il ajuta pe el sa nu ejaculeze prematur. Conform lui Levine, pozitia misionarului cu partenerul deasupra este una dintre cele mai eficiente.

Daca ai dureri in timpul actului sexual – doua idei iti pot imbunatati semnificativ experienta in timpul sexului. Intai, ai grija sa folosesti lubrifiant pe baza de apa. Apoi ai grija sa controlezi tu toate miscarile. Pozitia recomandata de experti este cea cu femeia deasupra.

Daca partenerul tau este prea dotat – cea mai buna pozitie este cea in care barbatul se aseaza pe o parte. Femeia se aseaza perpendicular pe el, cu picioarele desfacute odihnindu-se pe trupul lui, explica Dr. Herbenick.

Daca partenerul tau are un penis mic – terapeutii recomanda mai multe pozitii pentru aceasta situatie, insa cea mai buna este cea cu femeia deasupra, spune Levine. Si pozitia misionarului poate ajuta, daca iti pui picioarele pe umerii lui.