International, Stiri

Ştiaţi că o serie de scene nud din filme au fost false?!

Ce actriţe celebre au folosit dubluri pentru scenele fierbinţi

nud (18)

Angelina Jolie, Jessica Alba sau Mila Kunis sunt doar cateva dintre frumusetile de la Hollywood care au lasat impresia ca au aparut in scene nud in filmele lor. Insa, de fiecare data, chiar daca a fost utilizat capul lor, nu acelasi lucru se poate spune si despre corp care a fost inlocuit pe calculator cu unul fals.

nud (9)

The Change-Up – Olivia Wilde – Desi nu a refuzat scenele nud dun Alpha Dog, Olivia Wilde nu a mai fost la fel de incantata de aceasta idee pentru filmul The Change-Up, film in care actrita a fost de acord sa-si expuna corpul, cu exceptia sfarcurilor. Asa ca acestea au fost adaugate pe computer in momentul in care a fost realizat montajul.

nud (10)

Machete – Lindsay Lohan – Chiar daca toata lumea este de parere ca Lindsay Lohan nu ar vea nici o problema sa apara goala intr-un film, fiind caracterizata drept “acel tip de fata care ar face asta”, vedeta nu a fost de acord cu acest lucru pentru filmul Machete. Astfel, in cele doua scene in care apare nud, pentru imaginea lui Lindsay Lohan a fost folosit un manechin.

nud (8)

Beowufl – Angelina Jolie – Angelina Jolie i-a incredinat mamei lui Grendel doar voce, nu si corpul. Atunci cand i-a vazut personajul dezbracat, aparand doar pictat cu auriu, toata lumea a sperat ca este corpul frumoasei actrite, insa s-a inselat. Nu era decat capul ei atasat unui corp, totul fiind realizat pe calculator.

nud (16)

Forgetting Sarah Marshall – Mila Kunis – Cei care au sperat ca au vazut pe Mila Kunis goala, chiar si pentru cateva clipe, in filmul Forgetting Sarah Marshall trebuie sa afle ca totul a fost doar un fals. In scena in care actrita isi expune corpul, real nu este decat capul ei care a fost atasat unui alt corp.

nud (19)

Your Highness – Natalie Portman – Singurul lucru bun al dezastruoasei comedii Your Highness ar fi fost aparitia aproape dezbracata a lui Natalie Portman. Asta daca ar fi fost cu adevarat ea. Si in acest caz, producatorii au recurs la varianta de a folosi o dublura in scena in care actrita este imbracata intr-un costum de baie sumar.

nud

Fight Club – Helena Bonham Carter – Pentru cei care au sperat ca scurta secventa in care Brad Pitt si Helena Bonham Carter apar dezbracati, facand sex este reala, trebuie sa stiti ca totul a fost realizat pe calculator. Nici unul dintre cei doi actori nu au aparut goi, cu atat mai mult sa filmeze o scena de dragoste.

nud (21)

Friends with Benefits Mila Kunis – Fanii actritei nu s-au bucurat de corpul acesteia nici in filmul Friends with Benefits. Desi a aparut si aici complet goala si de aceasta data a fost folosita o dublura pentru secventa in care se dezbraca in fata lui Justin Timberlake.

nud (17)

Machete – Jessica Alba – Cine a crezut ca Jessica Alba a aparut goala in filmul Machete se inseala. Pentru secventa in care apare nud, actrita a fost imbracata in lenjerie intima care a fost inlaturata pe calculator. De altfel, Jessica Alba a declarat ca: “Nu voi filma niciodata nud in fata camerei, niciodata!”.