Iulia Timosenko este de fapt brunetă
International, Stiri

Ştiaţi că Iulia Timosenko este de fapt brunetă!

În tinereţe, fostul premier al Ucrainei avea părul scurt şi închis la culoare

iulia (3)

Mai multe imagini cu premierul au aparut pe internet in care aceasta are parul pana la umeri si este bruneta. In varsta de 53 de ani, aceasta femeie eleganta si experimentata in tehnicile de comunicare s-a facut cunoscuta in lumea intreaga in 2004.

Usor de recunoscut gratie tresei sale traditionale, ea s-a erijat in artizan al “revolutiei portocalii” prooccidentale care a zguduia tara la momentul respectiv.

 

In criza actuala, fostul premier care a fost eliberat in urma unei legi votate vineri de Parlament, s-a remarcat ca opozanta cea mai radicala a regimului lui Viktor Ianukovici, ales in 2010. Ea l-a acuzat ca transforma Ucraina in Coreea de Nord si a considerat inutile negocierile cu el. Parlamentul a votat o lege care a permis eliberarea lui Timosenko, un inamic jurat al lui Ianukovici de aproape zece ani.

 

Portretul sau se afla in continuare in Maidan, locul de reuniune al miscarii de contestare care dureaza de trei luni, iar unii manifestanti isi exprima regretul fata de absenta unui lider de amploarea ei pentru a rasturna regimul inca de la inceputul manifestatiilor, la sfârsitul lui noiembrie.