Showbiz, Stiri

Ştiai că Andreea Mantea are o afacere care-i merge şnur?!

“Burlăciţei” îi merge atât de bine încât a dat un anunţ generos: “Salariu atractiv, condiţii excelente, decontarea drumului şi a meselor. Urgent!”

  Mantea

Andreea Mantea detine un atelier de croitorie si se ocupa si de designul rochiilor. Recent, vedeta TV a dat un anunt prin care angajeaza croitorese.

Mantea rochie

Andreea Mantea a marturisit ca a investit intr-un atelier de creatie vestimentara si ca, in masura timpului disponibil, se ocupa si de designul tinutelor feminine. Mantea a creat o rochie de seara pentru Anamaria Prodan, care a declarat, la acel moment: “Am vazut-o pe Andreea cu o rochie foarte frumoasa si am intrebat-o de unde si-a cumparat-o. Mi-a spus ca are un atelier de croitorie, dar nu vrea sa faca mare tam-tam pe tema asta. Insa, mie mi-a placut atat de mult tinuta, incat am rugat-o sa-mi faca una asemanatoare”.

Se pare ca atelierul de creatie vestimentar al lui Mantea are succes pentru ca, recent, Andreea a dat un anunt prin care cauta croitorese: “Pentru croit, dar si pentru crearea unui produs cap-coada. Salariu atractiv, conditii excelente, decontarea drumului si a meselor. Urgent!”.