Featured, Sport

Steliano Filip, cu ambulanţa, la Spitalul Judetean Constanta

Duminică seară, la Digi Sport a ajuns informaţia că Steliano Filip, 25 de ani, este internat în spital, la Constanţa, după ce ar fi suferit un atac de panică. În ciuda insistenţelor, nu au fost aflate detalii. Însă este cert că jucătorul a ajuns duminică după amiază la Spitalul Judeţean Constanţa, transportat cu o Ambulanţă de la Spitalul Militar de Urgenţă Constanţa.

De altfel, inclusiv jucătorul le-a spus unor apropiaţi, spre seară, că se simte mai bine şi că intenţionează să se odihnească.

Steliano Filip a ajuns la Spitalul Militar de Urgenţă Constanţa
Problemele lui Steliano ar fi apărut încă de la meciul de săptămâna trecută, amicalul disputat la Varna, cu Cernomore, 1-0, când Hagi l-a scos de pe teren pentru că Steliano nu se simţea bine.

„A avut mici probleme la amicalul cu bulgarii, cu Cernomore Varna 1-0. Dar atât ştiu, eu am fost plecat din ţară. Am văzut că nu a fost în lot, dar în situaţia lui au fost alţi 10-11 fotbalişti şi de aceea nu am legat-o de nimic”, a afirmat Cristian Bivolaru, la Digi Sport Matinal.

Deocamdată, Viitorul nu a emis niciun comunicat de presă în legătură cu starea lui Steliano Filip.

Steliano Filip a fost transferat în această vară la Viitorul
Steliano Filip a ajuns în această vară la Viitorul şi speră ca prestaţiile sale să reintre pe o pantă ascendentă şi să revină în vizorul echipei naţionale.

”Sincer să fiu, nu am stat prea mult pe gânduri când am primit oferta, mă bucur foarte mult să lucrez cu domnul Gheorghe Hagi, mi-am dorit de mult timp să lucrez alături de dumnealui și mă bucur că am ajuns la această înțelegere”, a spus Steliano Filip într-un interviu postat recent pe site-ul oficial al Viitorului.

”Nu o spun fiindcă sunt aici, dar Viitoul are cel mai furmos fotbal, este o onoare să fiu aici, sper să nu deazamăgesc și sper să joc cât mai mult”, a mai spus fundașul stânga.

În sezonul recent încheiat, Steliano Filip a evoluat în 14 partide și a marcat un singur gol pentru Dunărea Călăraşi. În cariera sa, Filip a mai jucat pentru Dinamo București, Hajduk Split și FC Maramureș Baia Mare.

blank