Showbiz

Ştefan Stan vorbeşte în premieră despre despărţirea de Andreea Mantea

Cântăreţul Ştefan Stan spune că motivele pentru care s-a despărţit de Andreea Mantea au fost „un impas” şi „un capăt de linie”.

andreea mantea stefan stanCei doi au rezistat împreună şapte luni, însă în acest timp cuplul s-a despărţit de trei ori, dar de fapt de două ori, ultima oară… cu succes.

Ştefan Stan a încercat să explice de ce s-a despărţit de miniona Andreea Mantea, partenerea de show a lui Mădălin Ionescu de la Wowbiz, însă numai el ştie ce a vrut să spună exact. În afară de faptul că s-au trezit într-un „impas” şi că au ajuns „la un capăt de linei” se înţelege doar că el a înşelat-o, că din trei despărţiri de fapt au fost două şi că presa trebuie să-şi facă meseria.

„Eu cu Andreea m-am iubit foarte mult, s-au întâmplat foarte multe lucruri frumoase şi nu prea frumoase într-un timp foarte scurt. Andreea e o femeie minunată, e foarte rar să găseşti înţelegere. Ne-am despărţit de trei ori: o dată în februarie, când am înşelat-o eu şi acum. Am ajuns la un impas, la un capăt de linie în care nu ne-am mai regăsit unul cu celălalt. Au fost şi factori externi care ne-au influenţat. Asta e, presa trebuie să-şi facă meseria. Nimeni nu ştie ce a fost la noi în casă, poţi să te iei după speculaţii”, a declarat Ştefan Stan. Îhâmmm… Profund!

Deci, poate cineva să extragă de aici concluzia şi să spună de ce s-au despărţit Andreea Mantea şi Ştefan Stan?!

blank
blank