Showbiz, Stiri

Stefan Stan castiga 11.000 pe cantare

Stefan Stan castiga 11.000 pe cantare 

blankStefan Stan ar putea ajunge cel mai bine platit artist la cumpana dintre ani. Multe vedete au stabilite concerte sau cantari la petreceri de Revelion programate cu multe luni inainte. Asa a ajuns si Stefan Stan sa primeasca oferte care mai de care mai spectaculoase ajungand sa negocieze pe sume mari. Pentru un show de numai 2 ore acesta a primit o oferta de 11.000 de euro, suma negociata dur de catre artist. Daca pune mana pe o astfel de suma acesta o sa ajunga sa castige mai mult ca Loredana Groza sau Stefan Banica. 

 

Stefan Stan a dat lovitura in Targul Jiu unde o sa cante live impreuna cu o formatie de 9 membrii.  „Weekendul acesta a fost la Targul Jiu pentru a stabili toate detaliile. Va canta in doua reprize de cate o ora fiecare, dar mai mult ca sigur isi va depasi programul stabilit. Initial, Stefan nu era hotarat sa accepte oferta, intrucat avea solicitari de concerte si in alte orase.”, a fost declaratia unei surse participante la negocieri, conform Cancan.

Un om de afaceri prosper ar fi vrut sa il aibe neaparat pe Stefan Stan in noaptea de Revelion si l-a chemat sa negocieze suma iar acestia s-au inteles la fabuloasa suma de 11.000 de euro.

 

 

 

blank