Actualitate, Featured

Ştefan Florescu, presedintele PMP sectorului 6 a fost ameninţat şi agresat după ce a semnalat mai multe abuzuri făcute pe banii publici

Liderul PMP, Ştefan Florescu, a fost ameninţat şi chiar agresat după ce a semnalat în mai multe rânduri abuzuri din banii publici făcute de edilul sectorului 6, Gabriel Mutu, şi “acoliţii săi”.

https://www.facebook.com/watch/Stefan-Florescu-1573094603017180/

“Abuzurile și hoția din Sectorul 6, fac casa buna cu primarul mUtU! Sesisizand abuzurile și risipa banilor publici din Sectorul 6, am început sa deranjez acoliții primarului și muncitorii firmelor de casa ale acestuia!
Priviți cum astăzi, “slugile primarului” mi-au adus injurii (pe care le-am distorsionat, si pe care nu le pot reproduce pe pagina de FB), m-au amenințat și chiar m-au agresat, văzând ca-i filmez și că le dau în vileag hoțiile din banii publici.

Asta este dovada clară a faptului că, Mafia Sectorului 6 încă mai face legea pe străzile sectorului și continuă să-și umfle conturile babane cu banii plătiți de toți locuitorii din taxele și impozitele fiecăruia!”, a postat pe Facebook Ştefan Florescu.