Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au reușit să își facă timp pentru o vacanță binemeritată. Chiar dacă nu postează des imagini împreună, fotografiile postate separat pe contul fiecăruia ne arată locul de vis în care se relaxează.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt căsătoriți de patru ani și formează un cuplu din 2013. Cu toate acestea, cei doi au fost extrem de discreți și rareori au vorbit public despre relația lor.

Cuplul a decis de această dată să plece într-o vacanță romantică în Grecia și au hotărât să împărtășească în mediul online o serie de fotografii surprinse în escapada lor. Cu toate astea, nici acum nu au postat o imagine împreună.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au împreună un băiețel în vârstă de doi ani, Alexandru, fiind al treilea copil al lui Ștefan Bănică.

Vezi această postare pe Instagram

În urmă cu câteva luni, Lavinia povestea la Pro TV ce provocări i-a adus rolul de mamă:

„Copilul meu mă solicită total. Este genul de copil bombă cu ceas. Sunt foarte fericită cu Alexandru. Doarme noaptea, ziua mă solicită foarte mult, dar îmi face plăcere pentru că intru în lumea lui și mă simt extraordinar de bine”, povestea Lavinia Pîrva în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” de pe PRO TV.