Showbiz, Stiri

Ştefan Bănică se pregăteşte să o facă pentru a… 15-a oară!

La ce îi foloseşte dragostea?! „Este o permanentă sursă de inspiraţie”

 1395796_10151840108344107_563409239_n

 Nu este vorba că se însoară din nou şi nu e vosrba nici de concertele pe care le pregăteşte pentru luna decembrie. Pur şi simplu, Ştefan Bănică îşi lanseaza pe cel de-al 15-lea disc de autor din cariera, “Love Songs”. Noul material discografic contine cele mai frumoase cantece de dragoste din repertoriul Stefan Banica, in varianta acustica, live.

Pe noul album, ce se adreseaza in principal doamnelor si domnisoarelor de toate varstele, se regasesc 13 cantece, compozitii semnate Stefan Banica, reinterpretate intr-o alta varianta fata de cele cu care publicul este obisnuit, piese mai vechi sau mai noi, atent selectate de artist din concertele sale acustice, sustinute in luna martie, de Ziua Femeii, in anii 2011, 2012, 2013.

banica - love songs - booklet

“Dragostea ramane, pentru mine, o permanenta sursa de inspiratie. Concertele pe care le sustinem in fiecare an in luna martie, de Ziua Femeii, reprezinta o excelenta ocazie de a canta in varianta acustica cele mai frumoase piese de dragoste pe care le-am compus de-a lungul timpului. Prin acest material discografic, inregistrat live, mi-am propus sa redau o parte din emotia, caldura si atmosfera create in concertele de acest gen, care imi ofera posibilitatea reinterpretarii unor cantece deja lansate pe albumele mele anterioare. De asemenea, concertele acustice reprezinta o provocare pentru orice muzician. Sper sa ascultati cu placere acest disc si sa va regasiti in cantece”, a spus Stefan Banica.

Sound-ul albumului este cald, cantecele sunt reinterpretate cu instrumente acustice, cu voci si viori, ceea ce le confera autenticitate si o sensibilitate deosebita. Un album de colectie, care, prin emotia si caldura spectacolului acustic live, lasa doar muzica sa vorbeasca.

Noul album „Love Songs” – Live Acoustic va putea fi gasit, in afara magazinelor de specialitate, si la concertele pe care Stefan Banica le va sustine in perioada urmatoare, inclusiv la show-urile sale de Craciun – „Alerg printre stele” – de la Sala Palatului, programate pe 13, 14, 15 decembrie. Pentru aceste spectacole artistul pregateste momente muzicale de exceptie, cu invitati speciali surpriza, dar si o noua abordare, una moderna si foarte spectaculoasa, in ceea ce priveste partea de scenografie si proiectie video in show-urile sale de Craciun. Toate acestea, plus multe altele, vor putea fi descoperite in luna decembrie la Sala Palatului.

Pana la concertele sale traditionale de Craciun, Stefan Banica va canta, in premiera de pe noul sau album, la ProTV, vineri, 22 noiembrie, in emisiunea „Dansez pentru tine”, piesa „Ce e dragostea?”, intr-o alta maniera decat cea cu care publicul a fost obisnuit, in varianta acustica, asa cum se regaseste si pe albumul proaspat lansat: „Love Songs”, Live Acoustic.

blank