Ștefan Bănică
Showbiz

Ștefan Bănică junior nu poate să treacă peste aceasta traumă: „Tata nu avea chestia asta, să îmi spună mie că e mândru de mine”. Detalii neștiute despre relația celor doi

Ștefan Bănică junior este unul dintre cei mai faimoși și apreciați artiști din showbizul românesc. Vedeta este urmărită și admirată de mii de femei, care visează să facă cunoștință cu el.

Cum a fost relația dintre cei doi artiști

Artistul a moștenit talentul său de la celebrul Ștefan Bănică senior. Cu toate că nu îi place să vorbească despre viața personală, cântărețul a decis să facă o excepție și a dezvăluit câteva detalii mai puțin știute despre familia sa.

Ștefan Bănică senior i-a fost un exemplu demn și un mentor excelent. Cei doi au fost foarte apropiați. Artistul a dezvăluit ce îi lipsea în relația cu părinții săi.

Ștefan Bănică junior voia să primească mai multă atenție și să fie lăudat de celebrul săi tata, însă, bărbatul a fost mai rezervat. Vedeta recunoaște că a reușit să învețe mai multe lucruri de la el.

„Tata era un tip extrem de uman. Tata mă pupa și la 25 de ani la fel cum mă pupa și când eram mic. De față cu toată lumea, nu avea nicio treabă cu chestia asta. Distanța ți-o impunea prin modul lui de a gândi. Eu am avut norocul că am fost ca un burete, adică luam cam tot ce vedeam, prindeam”, a afirmat Ștefan Bănică pentru viva.

Supărările lui Ștefan Bănică junior

Artistul este convins că a reușit să-și construiască o carieră de succes datorită sfaturilor și educației primite în copilărie. Acesta nu a fost lăudat peste măsură. Părinții nu îi spuneau că sunt mândri de el. Se pare că atitudinea lor a avut un impact deosebit în formarea lui Bănică.

„Era premiera de la Teatrul Bulandra a celebrei piese ‘O scrisoare pierdută’, pusă în scenă de Liviu Ciulei din 1972, iar eu am fost acolo, aveam 5 ani. Habar nu aveam despre ce e vorba, dar eram prezent acolo şi nu înţelegeam de ce tata, care îl juca pe Ghiţă Pristanda, avea o sabie şi nu o scoate din teacă, aia era problema mea. La final, stăteam în primul rând şi tata m-a luat pe scenă la aplauze lângă toată distribuţia, nici nu ştiam eu atunci lângă cine stau. Tata nu avea chestia asta, să îmi spună mie că e mândru de mine. Le spunea altora, dar mie nu, probabil ca să nu mi-o iau în cap”, a dezvăluit Ștefan Bănică.Ștefan Bănică