Showbiz, Stiri

Stefan Banica Jr vrea sa isi faca copiii vedete

Stefan Banica Jr incearca sa le ofere copiilor un viitor in lumea televiziunii si a showbizului

Stefan Banica JrStefan Banica Jr a vorbit presei despre relatia lui cu cei doi copii ai lui, Stefan si Violeta. Stefan Banica Jr are doi copii minunati de care trebuie sa fie foarte mandru, mai ales ca incearca sa le defineasca talentul si are posibilitatea sa le deschida multe usi de unde pot invata multe. Copiii cantaretului Stefan Banica Jr au participat pana acum in reclame, au filmat pentru Disney sau pentru clipul “Alerg printre stele”.

 

Insa Stefan Banica Jr este un tata grijuliu si nu doreste sa isi lase copiii sa se piarda in televizor sau sa se invete numai cu televizorului, are pretentii de la ei mai ales ca sunt destul de isteti. Practic isi doreste, la fel ca si mama lor Andreea Marin, sa le arate putin din fiecare, dupa care ei sa aleaga ce este mai bine pentru ei.

 

„Relatia mea cu Stefan e foarte calda. Este un copil cuminte. Nu va ganditi insa ca ai mei copii vor fi toata ziua la televizor. S-a intamplat sa apara, dar e o perioada frumoasa. Atat. In cazul Violetei, cei de la Disney au venit si au vazut-o si i-au cerut permisiunea Andreei daca o pot lua la filmari, iar mama ei a fost de acord. Insa copiii mei nu vor sta toata ziua buna ziua la telvizor. Au aparut in diverse reclame, clipuri, insa nu stiu daca sunt talentati, vom vedea mai tarziu. Au niste aptitudini care se vor dezvolta intr-un fel sau altul mai tarziu. Sunt mandru de Violeta si Stefan, sunt copii cu bun de simt.La filmarile clipului „Alerg printre stele” am fost amandoi emotionati, dar s-a descurcat. Am un baiat destept.’’, a spus Stefan Banica Jr. .

 

blank