Showbiz, Stiri

Ştefan Bănică a intrat în gura maneliştilor, care îi reamintesc că este “minoritar de-al nostru”

Adi de la Vâlcea şi Bursuc îl desfiinţează pe Bănică!

stefan-banica-manelisti

Stefan Banica a fost ieri invitat in cadrul matinalului de la Magic FM, ocazie cu care a facut o declaratie ce i-a scos de-a dreptul din sarite pe cativa dintre cantaretii de manele.

In cadrul matinalului de la postul de radio Magic FM, Stefan Banica si-a exprimat parerea fata de ceea ce inseamna in viziunea lui muzica de calitate. Mai mult, i-a invatat pe ascultatori cum pot gasi o astfel de muzica la standurile de profil din benzinarii.

„Gasiti muzica foarte buna in benzinarii, trebuie doar sa cautati. Dati CD-urile de manele la o parte si gasiti niste discuri surprinzator de frumoase”, a declarat el.

Cu această afirmaţie a reuşit să-i enerveze la culme pe câţiva dintre manelişti, care se declară dezamăgiţi de afirmaţia lui Bănică, mai ales că le este coleg de breaslă şi, spun ei, face parte din aceeaşi etnie rromă.

Adi de la Valcea i-a raspuns lui Stefan Banica, declarand ca ar fi acceptat poate o astfel de jignire din partea cuiva care face el insusi muzica de calitate, nicidecum din partea sa.

“Este foarte jignitor sa vina o astfel de declaratie de la Banica! Nu ma asteptam sa faca astfel de afirmatii, mai ales ca nici el nu produce o muzica de calitate! Daca afirmatiile acestea veneau de la un mare artist, un cantaret de blues sau jazz mai intelegeam, dar cand el produce un kitsch de muzica ma deranjeaza sa se ia de alte stiluri. Eu cred ca muzica lui trebuie data la o parte din benzinarii”, a spus Adi de la Valcea.

„Banica n-ar fi trebuit sa spuna asta, mai ales ca este minoritar de-al nostru si face parte din etnia noastra! Ma dezamageste, mai ales ca tatal lui canta muzica lautareasca. Si noi tot asta cantam, muzica lautareasca, doar ca este pe ritmuri mai moderne! Eu l-am cunoscut si i-am cantat lui Stefan Banica Senior si era un mare admirator al etniei din care facea parte si ii placea mult muzica noastra”, a adaugat si Dan Bursuc.