Showbiz, Stiri

Ştefan Bănică i-a dat papucii pentru cei mai tari craci din România!

Andreea Marin chiar nu avea cum să rivalizeze cu Lavinia Pârva

Cea mai recentă cucerire a lui Ştefan Bănică, acest adevărat Casanova în showbiz-ul autohton, este tot o brunetă, tot cu gropiţie în obraji şi tot cu ochii căprui. Asemănarea cu fost nevastă, Andreea Marin, este izbitoare dar ce folos?! Povestea cu fosta soţie s-a consumat şi interesul lui Ştefan s-a mutat în altă parte.

544A vrut-o pe Lavinia Pârvu şi cu asta basta! Diferenţele sunt clare între cele două femei: Lavina are zece ani mai puţin decât Andreea, are unele din cele mai lungi picioare din România şi se spune că este aprigă la pat.

0005Se zvoneşte că sunt împreună de doi ani, dar discreţia lui Ştefan şi zidul pe care l-a ridicat Andreea în jurul căsniciei lor a dat la o parte orice urmă de suspiciune.

media_137900131216405900Doar divorţul celor doi a şocat o ţară întreagă! Divorţ ce le-a dat mână liberă şi Andreei, şi lui Ştefan să-şi caute alţi parteneri. Şi i-au găsit!

După ce Ştefan Bănică a anunţat oficial că are o relaţie cu frumuşica Lavinia, fosta componentă a trupei Spicy, apele s-au limpezit cu totul.

asemanari Lavinia AndreeaLavinia a confirmat ieri pe pagina de Facebook că se iubeşte cu Ştefan. “Niciodată nu mi-a plăcut să vorbesc despre detaliile vieţii personale şi nu voi începe acum. Voi spune doar atât: sunt într-o relaţie cu Ştefan Bănica Jr. Nu cred că pot deranja pe cineva trăindu-mi viaţa ca fiecare dintre noi. Vă mulţumesc pentru înţelegere”, a scris Lavinia.

media_136568854314274500Atât i-a trebuit solistei! Odată confirmată idila, fanii ei au sărit în sus, neiertători, şi au lăsat comentarii usturătoare. Este acuzată că a distrus o căsnicie şi că nu este o femeie de calitate.

Unii chiar o întreabă de ce a aşteptat până au fost prinşi de paparazzi pentru a recunoaşte relaţia şi de ce nu vrea să spună că este cu Ştefan de acum doi ani.

60640112-horzÎnsă aceşti comentatori au uitat subit câte relaţii şi căsnicii a avut Ştefan Bănică. Poate că primul pas, de fiecare dată, a fost făcut de cântăreţ şi nu de femeile din viaţa lui. Aşa că se poate spune că doar deocamdată Lavinia este în centrul atenţiei lui. Cine ştie câte vor mai urma…

Irina Ştefănescu