Showbiz, Stiri

Stefan Banica, atac asupra relatiei Andreei Marin cu actualul iubit

La cateva luni dupa divort, fosta sotie a lui Stefan Banica jr a aparut in atentia presei cu o noua relatie, cu turcul Tuncay Ozturk, fizioterapeutul care a ajutat-o sa isi trateze problemele la coloana. Stefan, insa, nu ezita sa isi exprime parerea pe marginea acestui subiect.

Initial, presa a vehiculat faptul ca relatia Andreei ar fi chiar din timpul casniciei, lucru crezut si de Banica, din cate lasa de inteles in momentul respectiv.

andreea-marin-stefan-banica-cuplu_f79fe8411d„Din momentul in care am divortat, fosta mea sotie e libera sa faca tot ce vrea, ca si mie de altfel. Sigur, drumurile in Turcia din ultimii doi ani si pozitia neclara vis-a-vis de presupusa ei relatie au trezit noi speculatii. Potrivit celor aparute in presa rezulta ca relatia dintre ei ar fi din timpul casatoriei noastre, insa nu vreau sa comentez. Din respect pentru fiica mea, dar si pentru mine, nu vreau sa vorbesc despre asta”, a declarat fostul sot al Andreei Marin.

In 2011, cei doi au trecut printr-un scandal legat de presupusa infidelitate a fostului sot, cand se credea ca ar avea o aventura cu Lavinia Parva, femeia care acum ii e iubita lui Stefan. Andreea insa nu a intarziat sa ii dea replica lui Stefan, dupa declaratiile facute in presa atunci, intr-un mod elegant.

„M-a surprins ca Stefan a facut o speculatie pe tema relatiei mele, ca ar fi inceput in timpul casniciei. Si despre el s-au spus multe si eu nu am fost altfel decat alaturi de el. M-a deranjat. Eu sunt un om care a luptat mult pentru casnicia lui, pana la capat”, a declarat fosta prezentatoare tv. (D.A)

blank