Showbiz, Stiri

Ştefan Bănică aşteaptă cu nerăbdare să aibă încă un copil!

Este sau nu este însărcinată Lavinia Pârva?!

61432976

Zvonul ca Lavinia Pârva ar fi insarcinata cu Stefan Banica a pus pe jar tot showbiz-ul romanesc. Iata insa ca adevarul a iesit la lumina si totul a fost facut public.

Pentru o femeie e cel mai minunat lucru sa aduca pe lume un copil, insa inainte de a face acest lucru mai sunt si alte prioritati. In cazul Laviniei, iubita lui Stfena Banica, este vorba de cariera, care e in ascensiune si nu vrea sa renunte prea curand la scena.

61397167

Astfel, zvonul cum ca Lavinia ii va darui un copil lui Stefan Banica Jr. este cat se poate de fals. „Când am felicitat-o după ce presa a scris că e gravidă, Lavinia mi-a spus adevărul: «Nu, nu sunt însărcinată!». Ştefan va mai avea ceva timp de aşteptat dacă îşi doreşte un copil cu ea, pentru că, în următoarea perioadă, Lavinia nu are în plan un bebeluş şi vrea să se concentreze pe carieră”, a dezvăluit un prieten al brunetei pentru Ring.

Cu toate astea, Stefan isi mai doreste un copil, insa nu grabeste lucurile. Sa nu uitam ca Lavinia Pârva are doar 27 de ani si inca se bucura de dragostea fanilor.

Stefan Banica mai are 2 copii din relaţiile cu Camelia Constantinescu, respectiv Andreea Marin: Radu Ştefan (11 ani) şi Ana Violeta (6 ani).

 

 

blank