Ștefan Bănică
Showbiz

Ștefan Bănică a dat cărțile pe față. Care e adevăratul motiv al despărțirii de Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre fostele lui căsnicii și motivele care au dus, în cele din urmă, la despărțire.

Ștefan Bănică a avut o viață personală tumultoasă prin prisma meseriei și expunerii sale în fața publicului. Artistul a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu timp de doi ani. Apoi a avut o relație cu Camelia Constantinescu. Cei noi nu au fost căsătoriți niciodată, dar au împreună un copil, Radu Ștefan.
Ștefan Bănică
Ulterior, Ștefan Bănică s-a căsătorit cu Andreea Marin, alături de care o are pe Ana Violeta, născută în 2007. În 2013, după șapte ani de căsnicie, cei doi au divorțat.

Artistul este căsătorit în prezent cu Lavinia Pârva. Cei doi și-au unit destintele în anul 2017, în Bulgaria, după câțiva ani de relație, și au împreună un băiețel, pe Alexandru, în vârstă de doi ani.

Întrebat, în cadrul unui podcast, de ce nu au funcționat mariajele sale trecute, Ștefan Bănică a mărturisit că din cauza atenției presei.

„ Relaţiile au avut de suferit în urma acestei atenţii exagerate. Aceasta a venit mai mult din partea doamnelor, fiind persoane publice și având o altă meserie decât a mea. Meseria mea este pe scenă.(…) Eu pe scenă vorbesc despre mine, nu despre alții. Actorul asta face: vorbește despre el în pielea altora. Când ești moderator sau prezentator TV vorbești despre povestea altora”, a declart artistul, în cadrul unui podcastului lui Mihai Morar.

După ce s-a căsătorit cu Andreea Marin, au început să apară tot felul de zvonuri despre o posibilă rivalitate între prezentatoarea tv și Mihaela Rădulescu.

„În primul rând, cât de deplasat să te gândești că cineva se însoară sau se mărită cu un om pentru că a mai fost cineva însurat sau măritat cu același om. Trebuie să fii puțin bolnav fie să o gândești, dar să o și faci. În orice caz nu de la mine. Eu sunt un om care privește în curtea sa, își vede cu extrem de multă pasiune de munca sa. Probabil că am deranjat prin succes”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisunii lui Denise Rifai.