Featured, Sport

Steaua revine pe primul loc în Liga I

Steaua a învins, duminică seară, scor 3-1, formaţia Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii I, disputat pe Arena Naţională, iar formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf a revenit pe primul loc în clasament, la un singur punct peste Viitorul.

Enache a deschis scorul pentru roș-albaștri, după 20 minute, când a fost servit excelent de Dennis Man. Fotbalistul de 18 ani a pasat pe culoar, Mrzljak a ratat intercepția, iar mingea a ajuns la Enache, care a marcat cu un șut la colțul lung.

Pandurii a restabilit egalitatea în minutul 33, prin Herea, la capătul unei acțiuni plecate de la o gafă a lui Gabi Tamaș. Fundașul Stelei a ezitat să intervină la mijlocul terenului, iar balonul a fost recuperat de gorjeni. Sânmărtean i-a pasat lui Țucudean la marginea careului de 16 metri, iar acesta i-a trimis lui Herea, care l-a bătut pe Stăncioiu.

Reghecampf a efectuat o dublă schimbare la pauză, când i-a introdus în teren pe Achim și Bourceanu, în locul lui Tamaș și Boldrin.

Steaua a trecut din nou în avantaj, grație unei reușite de generic a lui Pintilii. Căpitanul Stelei a primit mingea în careu de la De Amorim și a șutat imparabil, la vinclul porții lui Stanca.

Doar două minute mai târziu, Steaua a primit penalty la un fault comis de Brânzan asupra lui Momcilovici, iar Enache a bifat „dubla” cu execuție sigură de la 11 metri.

blank
blank