Sport, Stiri

Steaua – Rapid. Victorie pe muchie de cutit

Steaua – Rapid. Victorie pe muchie de cutit

blank

Alexandru Bourceanu a adus victoria echipei FC Steaua Bucuresti in minutul 90+6, in fata echipei Rapid Bucuresti dupa un meci in care Ioan Ovidiu Sabau s-a chinuit sa pastreze meciul echilibrat pentru a se termina remiza. Steaua a profitat de neatentia Rapidului si a marcat in prelungiri un gol de juniorat.

Derby-ul de pe National Arena s-a jucat numai spre poarta Rapidului, care nu si-a propus sa atace, vazand ca norocul este de partea lor dupa ce stelistii au lovit de doua ori bara portii Rapidului.

Chipciu a deschis seria ratarilor la poarta lui Pecanha cu un sut pe langa dupa o pasa de Champions League primita de la Tanase.

Meciul a devenit un monolog al echipei patronata de Gigi Becali in care Rusescu a ratat de doua ori, Rocha a scapat singur cu portarul Rapidului si a ratat deschiderea scorului inainte de pauza.

Jocul nu s-a schimbat nici in a doua repriza in conditiile in care Steaua a cautat golul victorios toata repriza dominand clar echipa din Giulesti.

Bourceanu a deschis scorul si a marcat golul de victorie al Stelei in prelungiriile celei de-a doua repriza in minutul 90+6.

„Rezultatul este corect, Steaua a jucat mai bine, a avut ocazii, aşa că a câştigat pe merit”, a spus George Copos la Digi Sport.

blank