Sport, Stiri

Steaua a învins! De ce e nervos Reghecampf?!

“Am schimbat fotbalul românesc!”

reghecampf

Antrenorul echipei Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat după victoria cu Universitatea Cluj că adversarii nu arată respect în declarații înaintea meciurilor cu “roș-albaștrii”

“Ne-am obișnuit ca fiecare echipă să nu arate niciun fel de respect înainte de meci. După, nu mai au același curaj. Eu nu am discutat de echipa adversă, eu le-am lăudat. Cred că trebuie să existe respect. Între Steaua și celelalte echipe e o diferență foarte mare. Noi am schimbat fotbalul românesc într-un an și jumătate, de la mentalitate, mod de pregătire și cum abordăm fiecare meci”, a spus Reghecampf.

Antrenorul stelist a menționat că nu are nevoie de procentele pentru goluri ale jucătorilor impresariați de soția lui, Anamaria Prodan. “Jucătorii impresiariați de soția mea au marcat două goluri. Nu am nevoie de zece la sută de la jucători şi nici soţia mea. Câștig foarte mulţi bani la Steaua. Am câștigat peste un milion de euro anul trecut”, a mai spus Reghecampf.

El a explicat și sistemul de joc folosit de la începutul anului, cu Chipciu atacant. “Este același sistem, jucătorii sunt alții. Chipciu joacă foarte bine în poziția aceea. Nu e un atacant clasic, intră în combinații… Noi antrenăm ce jucăm. Nu venim la meci și jucătorii nu știu ce au de făcut”, a menționat stelistul.

Tehnicianul a tras concluziile după victoriile din cele două restanțe, cu Concordia Chiajna și Universitatea Cluj. “Cred că am câștigat într-un mod foarte clar. Nu cred că au existat probleme. Sunt foarte bucuros că am marcat șase goluri. Avem o diferență de trei puncte față de Astra și cinci față de Petrolul. Asta e cel mai important”, a concluzionat el.

Steaua a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0, pe Universitatea Cluj, într-un meci restanță din etapa a 14-a a Ligii 1.