Actualitate

Statul Islamic şochează din nou. Vor ucide toți copiii bolnavi

Membrii gruparii Statul Islamic au dreptul de a ucide orice copil care sufera de Sindromul Down. Jihadistii au dat astfel o noua regula in interiorul gruparii teroriste ISIS.

Decretul religios a fost emis de conducatorii ISIS catre membrii sai prin care ii autorizeaza “sa ucida orice copil care are Sindromul Down, malformatii sau dizabilitati”. Informaţia a fost prezentată de cei de la Mirror, care au comparat Statul Islamic cu regimul nazist. Decretul a fost inclus in saria (Shari’a), denumirea legislatii islamice.

Publicatia irakiana Mosul Eye declara ca au monitorizat mortile copiiilor cu dizabilitati sau Sindromul Down si au descoperit ca ordinul a fost emis de Abu Said Aljazrawi, un judecator arab.

Cei mai multi dintre copiii cu Sindromul Down din zona sunt cei ai luptatorilor straini care s-au insurat cu femei din Irak, Siria sau femei din Asia.

In Siria, cel putin 38 de copii cu Sindromul Down sau cu malformatii au fost ucisi prin injectie letala sau sufocare. Varstele lor erau cuprinse intre o saptamana si trei luni.