International, Stirea Zilei

Starurile Americii il felicita pe Obama

Starurile Americii il felicita pe Obama

blankLady Gaga, Will.i.am si Kelly Rowland au sarbatorit victoria lui Barack Obama la alegerile prezidentiale din SUA, potrivit The Sun.  Gaga le-a transmis fanilor sai urmatorul mesaj:”Abia m-am dat jos de pe scena din Columbia. Felicitari domnule presedinte Barack Obama. In aceasta noapte am fost foarte manda ca sunt cetatean american. Da! Da! Da!”. La randul sau, fostul jurat de la X Factor, Kelly Rowland, si-a exprimat, de asemenea, bucuria fata de victoria lui Obama printr-o poza, postata pe internet, in care  arata semnul victoriei.  Si Will.i.am a multumit Americii pentru acest rezultat la alegeri:”Toata aceasta calatori a fost grea, a insemnat multa munca iar campania a fost si ea grea insa acum a venit vremea pentru si mai multa munca”.

La primele ore ale diminetii Beyonice si Katy Perry, mandrea de reusita lui Obama,  au postat  pe internet pozele cu ele in fara sectiei de votare in care  si-au exprimat optiunile.  De asemenea, Sir Paul McCarthney si-a aratat si el  sprijinul pentru Obama pe durata campaniei si i-a indemnat tot timpul pe americani sa faca alegerea corecta.

Insa, pe Twitter, „pierzatorul” Donald Trump  si-a exprimat dezamagirea fata de rezultatul alegerilor si indeamna la revolta: „Nu trebuie sa lasam sa se intample asta. Trebuie sa iesim in strada la Washington si sa oprim aceasta parodie. Poporul nostru este total dezbinat acum”.

 

www.expresspress.ro

 

Foto:thesun.co.uk

blank