Actualitate

”Stadioane noi pentru Steaua, Dinamo şi Rapid” – propunerea secțiunii PSD din Guvernul României

Evident, sunt doar în stadiu de proiect. Ca și marile autostrăzi, de altfel. Anunțul a fost făcut de ministrul Dezvoltării şi Administraţiei Publice, Vasile Dâncu. Ar urma ca doar din 2017 să înceapă reconstrucţia acestora. Adică, după alegerile din toamnă – motivație pentru cei pentru care aceasta este prioritate absolută, să voteze PSD în iunie (și nu numai, și în noiembrie).

„Trebuie să reabilităm patru stadioane de antrenamente pentru patru echipe – este vorba de stadionul Dinamo, Steaua, Rapid şi cel de la Arcul de Triumf. Există proiectele pentru cele patru complexe, sunt la Compania Naţională de Investiţii, la MDRAP. În această toamnă facem studiile de fezabilitate şi, de la anul, începem reconstrucţia acestor stadioane”, a spus Dîncu într-o emisiune.

El a explicat că nu este vorba de o reconstrucţie din temelii a stadioanelor. „O să încercăm să vedem ce bani vom avea – putem să facem o fază mai extinsă, să încercăm să reabilităm stadioanele într-un grad mai mare, sau să reabilităm mai mult suprafaţa de joc. Asta va decide bugetul. Eu am un proiect ambiţios cu patru complexe sportive care să arate european şi modern. Să vedem cu finanţele şi cu ceilalţi dacă vom avea bani să le punem la acest nivel”, a adăugat Dâncu.

 

blank
blank