Ultimele informaţii, comunicate de un oficial al Departamentului Şerifului din Los Angeles, merg pe ideea că accidentul nu ar fi fost cauzat de consumul de alcool, dar nu se ştie dacă sportivul consumase alte substanţe.

Sportivul Tiger Woods a fost internat în spital marţi dimineaţă (ora din Los Angeles), după ce a suferit un accident grav de maşină în care nu au mai fost implicate alte autoturisme. Echipajele de salvare a trebuit să folosească echipamentul de descarcerare pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate, iar agentul său a anunţat ulterior că sportivul este operat, suferind multiple traumatisme la nivelul picioarelor.

„Pe 23 februarie 2021, la ora aproximativă 7:12 am, Poliţia din LA a intervenit în cazul unui accident rutier cu un singur automobil, care s-a prăbuşit într-o râpă în zona Rolling Hills Estates. Vehiculul a suferit daune majore, iar şoferul a fost identificat ca fiind jucătorul profesionist de golf Tiger Woods. Domnul Woods a fost scos din maşină cu ajutorul echipamentelor de descarcerare şi a fost transportat la un spital local. Nu este clară cauza accidentului şi investigaţiile continuă”, a anunţat

Sportivul
Sportivul Tiger Woods filma alături de Dwayne Wade si actorul David Spade
Woods, în vârstă de 45 de ani, s-a aflat în California pentru o filmare de două zile cu Golf Digest/GOLFTV după ce a fost gazda competiției PGA Tour Genesis din timpul weekend-ului, potrivit GolfDigest.

Au apărut fotografii pe rețelele sociale cu Woods zâmbind, luni, împreună cu Dwayne Wade și David Spade la Rolling Hills Country Club, însă acesta nu se putea mișca normal.

Filmarea l-a implicat pe Woods care dădea lecții pe terenul de golf unor celebrități, însă el mai mult a dat instrucțiuni și doar a lovit câteva putt-uri. Era într-o stare de spirit bună luni, însă nu a ajuns la teren pentru a doua zi de filmări.

Citeste si...
Dragnea o tine pe-a lui. Crede ca binomul SRI-DNA il vrea revocat