Showbiz

Spectacolulul blondei de la Gala Media Music Awards, de anul trecut, pe gustul publicului

Sondaj. Anda Adam a fost votată drept cântăreaţa cu cel mai bun show

Sondaj. Anda Adam a fost votată drept cântăreaţa cu cel mai bun showAnda Adam a fost desemnată, în urma unui sondaj online, drept artistul cu cel mai bun show realizat în cadrul ediţiei de anul trecut a galei de premii Media Music Awards.

Cântăreaţa a intrat în competiţie alături de nume cunoscute din industria muzicală precum Smiley, Alex Velea, Andreea Bănicp, Andra sau Loredana. În urma votului online, Anda Adam a însumat cele mai multe voturi, la mare distanţă de ceilalţi artişti.

Primele locuri din clasament arată astfel:

1. Anda Adam – Amo
2. Smiley – Cai verzi pe pereţi
3. Andreea Bănică – Could You
4. Andreea Bănică feat. Laurenţiu Duţă – Shinning Star
5. Connect-R – Vara nu dorm
6. Smiley – Dead man walking
7. Loredana – Apa
8. Alex Velea – Minim doi
9. Conect-R – Dacă dragostea dispare
10. Vunk – Scapă-mă de ea

La ediţia de anul trecut, Anda Adam a interpretat un medley al hiturilor sale lansate în 2011 şi 2012 şi a cântat, în premieră, noua piesă Amo, care a devenit ulterior mare hit.

Şi la ediţia de anul acesta a Media Music Awards, marea ceremonie de premii de la Sibiu, din 19 septembrie, artiştii plănuiesc să lanseze noi piese, ştiind impactul major pe care îl are evenimentul.

Vor fi premiaţi cei mai în vogă artişti ai anului, iar pe scena din Piaţa Mare a Sibiului vor cânta Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, LaLa Band, Nicole Cherry, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob si Zdub, Delia, Fly Project, Faydee.

Trofeele Media Music Awards se acorda în mod transparent pe baza difuzărilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, instituţia care contorizează apariţiile radio şi TV.

La Media Music Awards, publicul are ocazia să voteze doar pentru o singură categorie, “Fans Like Award”. Astfel, până în 15 septembrie, cei care iubesc muzica românească îşi pot alege favoritul votând pe pagina oficială de Facebook, www.facebook.com/MediaMusicAwards.

blank