Actualitate, Stiri

Spectacol grandios de Zilele Bucurestiului! Primarul Oprescu: “Asta ma face sa fiu din nou mandru de bucuresteni!”

Capitala a aniversat in acest weekend 555 de ani de la prima atestare documentare a orasului, iar cu aceasta ocazie peste 60.000 de bucuresteni au iesit in strada sa vada spectacolul pus la punct de primarul general Sorin Oprescu.

61572874

Peste 60. 000 de bucuresteni au fost aseara in Piata Constitutiei, pe bulevardele Unirii si Libertatii, dar si pe strazile laterale, pentru a asista la spectacolul oferit de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, si de Primaria Municipiului Bucuresti, cu ocazia aniversarii a 555 de ani de atestare documentara a orasului nostru.

61572870

“Multumesc ca ati raspuns in numar atat de mare invitatiei noastre, ca ati ales sa fiti alaturi de noi la evenimentele care au transmis in cor un singur mesaj: Poti sa iubesti Bucuresti! Ati dovedit ca va pasa, iar asta ma face sa fiu din nou mandru de bucuresteni. La multi ani, Bucuresti!”, a declarat edilul sef.

61572867

Zecile de mii de bucuresteni au stat cu ochii atintiti la cer minute bune, iar la final au avut numai cuvinte de lauda pentru focul impresionant de artificii.

61572865