Spectacol de sărbători la închisoare unde îsi execută Dragnea pedeapsa Deținuții de la Penitenciarul Rahova au avut parte de un spectacol de sărbători, în cadrul Festivalul Național Interpenitenciar „Vin Sărbătorile!”, anunță instituția, într-un comunicat de presă.

„Cele peste 100 de persoane private de libertate prezente la eveniment în calitate de protagonişti sau spectatori s-au implicat cu emoţie şi bucurie în prezentarea momentelor muzicale, artistice, a scenetelor, a obiceiurilor si tradițiilor de sărbători, în realizarea expoziției de obiecte decorative”, se arată în comunicatul respectiv.

Pe lângă deținuții de la Penitenciarul Rahova, la Festivalul Național Interpenitenciar „Vin Sărbătorile!”, ediția a III-a au participat și deținuți de la Penitenciarul Bacău, Penitenciarul Târgșorul Nou, Penitenciarul București Jilava, Penitenciarul Poarta Albă, Penitenciarul Drobeta Turnu Severin, Penitenciarul Spital Jilava şi Penitenciarul Ploiești.

Citeste si...
Povestea emotionanta a unui baietel de 5 ani care a murit in bratele lui Mos Craciun. Acesta i-a indeplinit totusi ultima dorinta

Liviu Dragnea este închis la Penitenciarul Rahova de la finalul lunii mai, unde ispășește o condamnare la 3 ani și 6 luni de închisoare, primită în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.