Actualitate, Stiri

Specialiştii spun că fiul lui Cioacă a minţit

Copilul lui Cioacă ar fost învăţat ce răspunsuri să dea despre dispariţia Elodiei

1371057631elodia deschidere

Copilul fostului politist Cristian Cioaca isi iubea mult mama, ii era foarte dor de ea, dar fusese invatat sa spuna ca Elodia a plecat de acasa – aceasta este concluzia psihologului criminalist care l-a evaluat pe baiat cand avea 3 ani.

Astazi, psihologul a depus marturie in fata Curtii de Apel din Pitesti unde Cioaca este judecat pentru uciderea fostei sotii, avocata Elodia Ghinescu.

Psihologul criminalist de la IPJ Arges povesteste ca la o luna de la disparitia Elodiei, anchetatorii i-au cerut sa il contacteze pe Cioaca pentru un eventual test poligraf. Politistul a refuzat sa se supuna testului, dar a fost de acord ca psihologul sa ii faca o evaluare fiului sau, care pe atunci avea aproape 3 ani.

Femeia spune ca, din discutii, a inteles ca baietelul nu fusese martor la niciun eveniment traumatizant in familia lui. In schimb, parea foarte atasat de mama, ii era dor de ea dar, cand venea vorba de Elodia, dadea raspunsuri sablon. Specialistul este de parere ca fusese invatat sa spuna ca mama a plecat, nu stie de ce si nici unde este.

Acum, dupa audierea psihologului, Cristian Cioaca a lasat sa se inteleaga ca psihologul minte.

blank