Comunicate de presa

Specialist de marketing? Treci la următorul nivel și obține propria ”agenție la cheie” cu Publyo PRO

Ca specialist de marketing știi deja că publicarea de articole și advertoriale în mediul online este strategia câștigătoare de a promova clienți și proiecte într-un mod eficient și targetat. Dincolo de a căuta clienți și de a le propune campanii însă, în munca ta de specialist de marketing există și sarcini repetetive care îți ocupă mult timp și care ar putea fi eficientizate din punct de vedere costuri.

Ne referim aici nu numai la timpul pe care îl petreci cu clienții cu clienții pe mailuri și pe telefoane dar și găsirea celor mai ieftine de publicare a articolelor pe site-urilor publisherilor.

Din fericire a fost lansat Publyo singurul sistem total automatizat din România prin care poți crea campanii de advertoriale online de la planificarea campaniei și până la publicarea, raportarea și monitorizarea articolelor pe site-uri.

Publyo are în principal 2 module, Publyo PRO și Publyo Market Place, care te vor ajuta să eficientizezi timpul și costurile și să te axezi pe mărirea portofoliului de clienți. Practic, Publyo va fi pentru tine propria ”agenție la cheie” fără ca tu să faci investiții.

Ce este Publyo PRO și cum te ajută să creezi campanii de advertoriale în mediul online doar prin câteva click-uri?

Publyo PRO este un CRM care te ajută să planifici campanii de advertoriale pentru oricât de mulți clienți ai avea în câteva minute.

Cu doar 300 de euro cât este un abonament lunar, Publyo PRO îți permite să ai propriul CRM in-house care te va ajuta cu eficientizarea următoarelor taskuri:

– creezi campanii pe perioadele de timp alese de tine, pentru fiecare client în parte. Nu este nevoie decât să setezi data și site-ul pe care vrei să publici articolul și campania este setată.

– încarci articolul direct în sistem și Publy PRO îl trimite automat către publisher fără să mai fie nevoie să trimiți tu manual mailul. În plus, poți să lucrezi cu publisherii cu care ai tu deal-uri dar poți folosi și shop-ul intern Publyo PRO și să profiți de prețuri preferențiale, la cele mai bune oferte din piața de media.

Citește și  Proaspat sofer? Iata tot ce trebuie sa stii despre procesul OMNIASIG daune!

– în momentul în care articolul este publicat de către publisher, vei primi automat raport cu linkul de publicare

– ai parte de monitorizare constantă din partea Publyo PRO, întrucât în cazul în care se întâmplă ceva cu articolul și acesta nu mai este online, sistemul va trimite automat către publisher un email de notificare pentru a fi remediată problema. Astfel tu vei ști mereu ce se întâmplă cu articolele publicate și vei fi în control absolut cu strategia de SEO propusă clienților tăi

– prin achiziționarea unui abonament primești un set de advertoriale gratuite, lună de lună, a căror valoare depășește prețul abonamentului propriu-zis

Publyo Market Place îți permite să achiziționezi publicarea de articole pe cele mai mari site-uri din România

Publyo Market Place îți oferă accesul la o gamă largă de publicații online din România fără să fie nevoie să ai tu negocierile directe. Poți cumpăra publicare de articole la prețuri corecte și fără să mai plătești comisioane intermediarilor. Astfel, nu numai că vei economisi timp, dar și bani și te vei putea axa pe dezvoltarea portofoliului de clienți.

Publyo Marketplace a ajuns acum în faza Open Beta și îl poți folosi fără să ai un abonament Publyo PRO.

 

 

 

blank