Speak
Showbiz

Speak și Ștefania, secretul unei relații fericite. Există ceva ce artista nu i-ar ierta niciodată iubitului ei

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai iubite cupluri din România. Cei doi au intrat în atenția tuturor în urma participării la „Asia Express”, unde au ajuns până în finală. Artiștii formează un cuplu de mai bine de șase ani și par de nedespărțit.

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au sărbătorit recent șase ani de relație. Fosta finalistă de la „Asia Express” a spus care este secretul din spatele relației lor. Ștefania a mărturisit că ea și Speak pun foarte mare accent pe comunicarea dintre ei. Cei doi vorbesc deste tot ceea ce se întâmplă în viața lor.

„Înainte de a fi parteneri într-o relație, noi suntem prieteni, comunicăm mereu. Dacă cineva stă în preajma noastră mai mult de două ore o să vadă că noi nu comunicăm ca un cuplu, cu iubitul, cu bebe. Eu sunt foarte băiețel și spun să facem ceva împreună. Cred că trebuie să existe acel fun (n.r. amuzament) și discuții foarte deschise de prieteni, sunt secretele cele mai mari”, a spus Cristina Ștefania.

Ce nu ar ierta niciodată Ștefania

Dansatoarea și cântăreața a dezvăluit ceea ce nu va ierta niciodată la partenerul ei. Relația cu Speak este cea mai lungă pentru Ștefania, șase ani. Cei doi au participat la emisiunea „Asia Express”, unde au ajuns până în finală. Acel sezon a fost câștigat de Sorin Bontea și Răzvan Fodor, dar cuplul nu va uita niciodată această experiență. Cu puțin timp înainte de terminarea competiției, Spek a decis să o ceară de soție pe Ștefania. Toți cei prezenți la acel moment au fost foarte emoționați și niciunul dintre ei nu se aștepta la acest lucru.

„Dacă mă întrebi peste ce nu aș putea să trec, nu știu, nu mă pot gândi la ceva. Am trecut prin diferite relații sau momente prin care credeam că am să trec sau că nu o să trec prin ele și nu am putut. E foarte greu să spun că nu aș putea să trec peste ceva. Este cea mai lungă relație a mea de până acum și cea mai consolidată”, a mai spus aceasta, potrivit Spynews.

blank