Speak și Ștefania, momente de panică la New York. Cei doi au plecat în vacanță la New York, însă au trăit câteva momente de panică. Speak a povestit totul despre vizita la Muzeul Înghețatei.

Speak și Ștefania, momente de panică la New York. 

În timp ce au vizitat Muzeul Înghețatei de la New York, Speak și Ștefania au trăit momente de panică. Deși a spus că nu are nimic cu copiii, Speak s-a arătat deranjat de atitudinea pe care au avut-o micuții. Cântărețul a spus că cei mici erau foarte gălăgioși și că nu scăpau de ei, oriunde ar fi mers. „Iadul pe pământ fiind la Muzeul Înghețatei. Ceva… totul roz, extraordinar. Și în grupul nostru erau 20 de copii turbați, băi turbați! N-am vrut să stăm cu ei. Am plecat de lângă grup ca să vedem și noi locurile alea mai bine. Băi, băiatule, când noi ieșeam dintr-o camera și intrau copiii ăia… când începeau să urle… băi, zbierau, urlau, n-am văzut în viața mea așa ceva. Îți dai seama că ne-au prins din urmă acei copii. Simțeam că mă sufoc, că mor, nu știam pe unde să sar, pe geam, pe… Nu pot. N-am nimic cu copiii, dar… băi, turbați… n-am văzut în viața mea așa ceva. Iadul pe pământ, roz fiind, nu roșu”, a spus Speak pe InstaStory.

Speak și Ștefania au avut probleme şi cu vremea din New York, unde s-au înregistrat inundații din cauza furtunilor extreme.