O româncă este judecată în Cantabria, Spania, după ce a escrocat un spaniol, care i-a dat aproape un milion de euro, în decursul a doi ani.

Femeia l-a păcălit pe un spaniol care se îndrăgostise „lulea” de ea și acesta s-a împrumutat pentru a-i da sume mari de bani.

Românca este judecată după ce i-a cerut omului aproape un milion de euro. Potrivit procurorului, femeia a mințit că are nevoie de bani pentru operații urgente.

Mai întâi, românca i-a cerut spaniolului bani pentru o intervenție chirurgicală de îndepărtare a uterului, apoi pentru reconstrucția sânilor.

După câteva luni, femeia a revenit cu solicitarea de bani pentru tratamente de chimioterapie și radioterapie.

Mai mult, ea a cerut ajutor financiar pentru o operație de extirpare a unei tumor pe creier, după un accident de mașină inventat!

Conturi fake la o bancă la fel de fake
Când a epuizat cauzele „medicale”, românca a spus că are nevoie de bani pentru a-și debloca urgent conturile imaginare la o bancă la fel de … imaginară din România.

Bărbatul a luat bani dintr-un cont pe care îl avea în comun cu fratele său, dar nu au fost de ajuns și a intrat la datorii.

În cele din urmă, când a fost întrebată de cheltuieli, femeia „a susținut că a fost escrocată de avocatul ei din România, de către directorul băncii și că, din cauza situație de corupție din țara ei, trebuia să trimită mai mulți bani pentru a-și debloca conturile”.

Spaniolul i-a trimis în continuare bani, care au ajuns fie la femeie, fie la acoliții ei în această escrocherie.

Spaniolul amorezat, lăsat fără 922.000 de euro!
Sumele primite de româncă au variat între 2.000 și 49.500 de euro, în decursul a doi ani. În total, spaniolul i-a dat femeii de care se amorezase 922.000 de euro.

Când a falimentat, românca a dispărut subit. Femeia riscă 7 ani de închisoare și plata unei amenzi de 7.200 de dolari, dacă va fi găsită vinovată de justiția spaniolă, precizează sursa citată.