International, Stiri

Soţul miliardar a vrut s-o ucidă pentru nişte poze!

A angajat un asasin plătit cu 80.000 dolari s-o lichideze pe nevastă-sa

nevasta poza

Viaţa bate filmul! Miliardarul Dino Guglielmelli (52 de ani) a angajat un asasin plătit să-i ucidă soţia pentru că a făcut poze în ţinute sumare. Fostul fotomodel, Monica Olsen, a scăpat ca prin minune.

O frumoasă poveste de dragoste s-a transformat recent într-un caz care a şocat America, din cauza geloziei. Monica Olsen (32 de ani) l-a cunoscut în 2003 pe Dino Guglielmelli, care a făcut o mare avere din recliclare de deşeuri. Ea a renunţat la cariera de fotomodel pentru a se căsători cu bărbatul visurilor sale, care ţine strict secret câţi bani are în conturi.

nevasta sot

Supranumit „magnatul vitaminelor”, după ce şi-a deschis o afacere de suplimente alimentare, Guglielmell a luat foc când a aflat că Monica a făcut fotografii sexy într-un studio din Los Angeles pentru a-şi relansa cariera. El a plătit 80.000 $ (257.000 lei) unui fost veteran american ca s-o ucidă pe soţia „trădătoare”. Magnatul susţine că aceasta îi promisese că va renunţa la meseria de fotomodel după ce a luat-o de soţie şi i-a făcut doi copii. Numai că persoana care trebuia să fie ucigaşul plătit a preferat să-l dea în vileag decât să comită crima.

El l-a înregistrat în secret în timp ce îi spunea: „Voi fi fericit după ce o lichidezi” şi a dus înregistrarea la poliţie. Guglielmelli a fost arestat şi riscă până la 20 de ani de puşcărie

În 2013, Julie Merfeld (21 de ani) din SUA a plătit 50.000 $ (160.805 lei) unui bărbat să-i ucidă soţul pentru că era mai uşor să scape de el decât prin divorţ. „Asasinul” era poliţist sub acoperire şi femeia a fost condamnată la 5 ani şi 8 luni de puşcărie.

nevasta 5

Aurea Vazquez Rijos (33 de ani) din Puerto Rico a plătit 3 milioane $ (9,6 milioane lei) unui asasin pentru a-l ucide pe soţul său milionar, în 2008. După ce crima a fost înfăptuită, a fost arestată în 2013 şi riscă închisoarea pe viaţă.

Cântăreţul Tim Lambesis (33 de ani) din SUA a căutat în 2012 un ucigaş plătit pentru a-şi lichida soţia, Meggan. El a dat 20.000 $ (64.400 lei) asasinului, care lucra sub acoperire, iar Lambesis riscă 9 ani de puşcărie.

 

blank