Actualitate

Soția unui milionar celebru s-a sinucis

O nouă sinucidere șochează societate românească, dupa cele ale colaboratorului lui Nicusor Constantinescu si cea a arhitectului Mihai Pradatu! Soția unui milionar a decis să-și pună capăt zilelor, pe fondul unei depresii cauzate pe de o parte de banuiala ca ar avea o boala incurabila iar pe de alta, sustin apropiatii, din motive legate de infidelitatea sotului ei. Coca Micu, sotia patronului Redcon 1, Neculai Micu, s-a aruncat de la mansarda propriei locuinte, aflatã în zona rezidentiala a Vasluiului.Untitldddddded-1
 
Coca Micu a fost dusa de urgenta la spital si apoi transferata la o unitate medicala din Iasi unde a si murit. Cu douã sãptãmâni în urmã aceasta a mai avut o tentativa de suicid. A înghitit un pumn de pastile. Atunci a fost internatã la sectia de Psihiatria a Spitalului Judetean Vaslui.
S-a prãbusit de la o înaltime de sapte metri, iar în urma cãzãturii s-a ales cu traume puternice. Dupã ce duminica dimineata a vazut stirea la televizor cu copilul care a cazut de la etajul sase al unui bloc de pe strada Husului, acesteia i-a încoltit în minte un plan inspirat din aceastã drama, care s-a dovedit ca i-a fost fatal. Surse apropiate familiei spun cã aceasta ar fi avut cancer si asa se explica inclusiv prima tentativã de suicid. “Stiu ca familia lor mergea foarte des la Cluj. Coca era suspecta de cancer si încercau tot felul de tratamente. Probabil ca acesta ar fi fost motivul sinuciderii, fiindca altul nu vãd.
 
Avea o familie frumoasã, o casa de vis si o situatie financiara solida” a declarat o ruda apropiata familiei. Alte surse sutina insa varianta depresiei pe fond de gelozie pentru ca sotul ei era mereu plecat si se zvonea ca are slabiciuni pentru anumite tinere din preajma sa.
Neculai Micu este cel care detine, în prezent, societatea Redcon 1 sau Radicalul Rosu, cum mai este cunoscut în Vaslui. Este o firmã care vinde materiale de constructii, iar în ultima perioadã este condusa de fiul acestuia. Firma este desprinsa din Radical Grup Vaslui, cea mai mare firma de profil din judet, dupa divortul de catifea dintre cei doi asociati, Ionel Sandu si Neculai Micu, scrie presa locală.