Featured, Showbiz

Soția lui Will Smith, relație cu un tinerel, cu binecuvantarea soțului

Will Smith și Jada Pinkett au una dintre cele mai frumoase familii de la Hollywood: sunt căsătoriți din 1997 și au doi copii la fel de cunoscuți ca și ei – Willow și Jaden.

În ciuda aparențelor, de ani de zile se zvonește că cei doi au o “căsnicie deschisă”.

Ce ar presupune asta? Că ar avea voie să aibă alte relații sau aventuri, cu acceptul partenerului. Jada a negat acest lucru, însă un nou scandal sexual vine să alimenteze aceste zvonuri.

Cântărețul August Alsina a declarat într-un interviu că a avut o relație “de ani de zile” cu Jada și că o iubește. În plus, pretinde și că a avut binecuvântarea lui Will Smith. Și de data asta Jada a negat vehement.

August, în vârstă de 27 de ani, a mărturisit că a fost îndrăgostit de Jada, care are 48 de ani. “Am stat la o discuție cu Will Smith, care mi-a spus că mariajul lor s-a transformat într-un fel de parteneriat pe viață și mi-a dat binecuvântarea”, a spus cântărețul.

August a precizat că el și Jada au devenit foarte apropiați, și-au făcut vacanțele împreună cu familia în Hawaii și chiar au fost pe covorul roșu la Bet Awards 2017 ca și cuplu. “Am dat tot ce am avut acelei relații, ani de zile. Îi port o dragoste imensă Jadei”.

HOLLYWOOD, CA – FEBRUARY 29: Actress Jada Pinkett Smith (L) and Actor Will Smith attend The 2004 Vanity Fair Oscar Party at Mortons Restaurant, February 29, 2004 in Hollywood, California. (Photo by Mark Mainz/Getty Images)