Showbiz

Sotia lui Nelu Ploiesteanu iese din nou la atac!

L-a acuzat ca si-a parasit familia pentru o amanta mai tanara cu 30 de ani, dar si ca ia pastile de potenta pentru a putea avea o viata sexuala normala. Acum, nevasta lui Nelu Ploiesteanu continua razboiul si scoate un alt as din maneca. 

61521642

Scandalul pare sa nu se mai termine in familia lui Nelu Ploiesteanu. A trecut aproape un an de cand lautarul a decis sa plece din casa in care locuia alaturi de sotie si de fiul lor. Femeia cu care a fost casatorit timp de 30 de ani il acuza ca s-a mutat cu amanta si ca a uitat de tot de familie. Ba, mai mult, dupa o perioada in care a sperat ca artistului isi va reveni si ca se va intoarce acasa, Elena este hotarata sa divorteze si sa inceapa o noua viata.

Insa, nu are de gand sa il ierte pe Nelu Ploiesteanu cu una, cu doua, si marturiseste ca jocurile de noroc si femeile i-au mancat viata si banii.

„Nu mai este pentru nimeni un secret ca are patima cazinourilor, a pacanalelelor. A castigat bani multi pentru ca este un lautar respectat, dar i-a tocat pe toti. Venea acasa aproape fara nimic. Numai el stia pe ce ii dadea. Pe femei si pe jocuri, ca nu venea cu haine sau altceva. A luat-o razna la batranete. I-am fost alaturi la greu, iar cand am imbatranit s-a dus la una mai tanara, care se bucura de tot confortul, desi nu i-a fost alaturi cand el nu avea nimic„, a declarat Elena Ploiesteanu

blank