Muzicianul Marius Moga și soția sa, Bianca Lăpuște, formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt căsătoriți de șase ani. Partenera de viață a artistului a dezvăluit cum a început povestea de iubire dintre ei.

Marius Moga are o familie fericită alături de soția sa, Bianca Lăpuște, și de fiica lor, Maria. Cei doi s-au mutat în casă nouă, lângă pădurea Cernica, înainte de începerea pandemiei de coronavirus din țara noastră.

Bianca Lăpuște a povestit, cum a început relația dintre ea și cel care i-a devenit soț.

Cum a început povestea de dragoste dintre Marius Moga și Bianca Lăpuște: ” În momentul ăla treceam eu pe hol şi de atunci totul e istorie”
Bianca Lăpuște și Marius Moga s-au cunoscut la petrecea angajaților Pro TV din anul 2013.

”La o petrecere Pro TV din decembrie 2013, când amândoi eram prezenţi acolo în scop profesional cumva, era petrecerea angajaţilor de 1 decembrie. Eu venită de la Iaşi, el venit direct de la Vocea României, a zis să dea şi el o fugă, să stea 15 minute şi a rămas pentru toată viaţă. În momentul ăla treceam eu pe hol şi de atunci totul e istorie. L-a pus pe domnul Loli, mâna lui dreaptă, să-l aştepte că, dacă nu vine în 15 minute, să meargă acasă”, și-a amintit Bianca Lăpuște pentru sursa mai sus-menționată.

La rândul său, Marius Moga dezvăluia, pentru revista Viva, că atunci când a văzut-o pe Bianca Lăpuște a fost dragoste la prima vedere.

”Când am văzut-o pe Bianca, mi s-a părut o zână, i-am mai spus asta, a fost dragoste la prima vedere, dar, da, la început am legat o prietenie. Am ieșit la întâlniri apoi, lucrurile s-au mișcat într-un curs natural, nu ne-am grăbit și cred că asta ne-a și ajutat să avem o relație atât de bine consolidată în momentul de față… De când am cunoscut-o mi s-a părut că suntem potriviți unul pentru celălalt. La începutul fiecărei relații există temeri, dacă am sta să le analizăm nu ne-am mai bucura de viață”, a declarat artistul.
Marius Moga
Marius Moga și Bianca Lăpuște au aniversat șase ani de căsnicie
În data de 4 iulie, anul acesta, Maris Moga și Bianca Lăpuște au aniversat șase ani de căsătorie.

”Da, am împlinit şase ani şi de relaţie avem 7 ani şi jumate. Avem un copil frumos care face 6 ani în toamnă şi care va merge în clasa 0”, a mai spus soția lui Marius Moga pentru click.ro.

Întrebată despre eventualitatea de a avea cel de-al doilea copil, Bianca Lăpuște a răspuns: ”Nu ne-am gândit, poate la anul, deocamdată nu e nimic la orizont. Poate ne surprinde viaţa, însă repet, la anul. Maria vrea un surior sau o frăţioară”