Soția lui Ilie Năstase, după ce a băgat divort, se plange că fostul tenismen i-a spus că îi va lua totul
Featured, Showbiz

Soția lui Ilie Năstase, după ce a băgat divorț, se plange că fostul tenismen i-a spus că îi va lua totul

Vestea că soția lui Ilie Năstas Năstase a decis să divorțeze de tenismen, după incidentul din luna ianuarie, când “Nasty” a fost acuzat că a lovit-o, nu i-a convenit primul lider mondial din istoria ATP.

Ilie Năstase pare că nu mai acceptă niciun fel de concesii și nu mai vrea să lase nimic de la el, astfel că s-a declanșat un război total al declarațiilor între cei doi.

”Ultimele sale cuvinte pentru soția lui au fost acelea că o să îmi ia totul, la divorț. Probabil vrea să îmi ia și ce am dobândit cu fostul meu soț. Eu nu sunt genul să tolerez”, a spus Ioana Năstase.

Încă soția lui ”Nasty”, Ioana, joacă tare.

”Mie nu are cum să îmi ia totul. Există o lege ce ține cu dreptatea. Eu am muncit o viață pentru ce am acum, deci nu are cum să îmi ia Ilie mie lucrurile și munca mea”, a mai spus Ioana Năstase pentru Playtech.

Ioana și Ilie Năstase erau căsătoriți din vara anului trecut, însă relația lor a ajuns la final după incidentul din luna ianuarie, când fostul jucător de tenis a avut o ieșire violentă: “Am decis să divorțez, iar Ilie mi-a împărtășit și el dorința lui, numai că el nu a vrut la notar, așa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate.

Ioana divorțează de Ilie Năstase: “Sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență”
În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență”, a spus Ioana Năstase, jurnaliștilor.

Ilie Năstase a avut o reacție scurtă după anunțul public făcut de soția sa: “Nu știu nimic, nu am ce să comentez. Vorbiți cu ea. Eu sunt în tren”, a declarat Năstase, conform sursei citate.