Showbiz, Stiri

Sotia lui Horia Brenciu a fost concediata de la Antena 1

Emisiunea “Serviciul Roman de Comedie” a fost scoasa din grila Antena 1, chiar in mijlocul sezonului, la jumatatea perioadei stipulate in contract.

Sotia-lui-Horia-Brenciu-a-fost-concediata-de-la-Antena-1--Afla-motivul-

Decizia a fost luata de sefii de la Antena 1 deoarece emisiunea a avut audiente slabe, mai ales la ultimele doua editii.

La realizarea show-ului “Serviciul Roman de Comedie” lucrau in jur de 40 de persoane, actori, scenaristi, cameramani, producatorul emisiunii umoristice fiind nimeni alta decat Alice Dumitrescu, sotia lui Horia Brenciu.
Se pare insa desi Horia Brenciu este una dintre vedetele de top in acest moment la Antena 1, sotia acestuia va fi concediata “la pachet” cu restul colegilor sai de la “Serviciul Roman de Comedie”.

“Alice Dumitrescu va merge cu noi. Nici ea si nici alta persoana din echipa Serviciului Roman de Comedie nu vor ramane la Antena 1. Avem planuri de viitor, lucram in echipa. La ce, o sa vedem. Vom realiza alte proiecte, dar trebuie sa gasim formula. Pot fi sitcomuri sau filme, de ce nu?! Alice Dumitrescu este cel mai bun producator de divertisment din Romania pe zona mea, de show-uri TV, pentru emisiuni de comedie cu continut, care se bazeaza pe un scenariu. Alice a fost langa noi si la Pro TV, a mers si la Antena, iar acum plecam tot impreuna. Din punctul meu de vedere, ea este un profesionist desavarsit si fara viziunea sa Serviciul Roman de Comedie nu ar fi fost un produs TV atat de bun si de bine realizat”, a declarat Toni Grecu in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.