Actualitate, Stiri

Sosirea lui Messi i-a bulversat pe admiratorii săi români

Starul argentinian a avut în seara aceasta primul antrenament

Messi

O fetiţă i-a oferit în holul hotelului o monedă din aur, gravată cu Columna lui Traian, iar Messi i-a dăruit un tricou cu semnătura sa.

O adevarata nebunie s-a declansat in aceasta dupa-amiaza in fata hotelului Hilton, unde este cazata nationala Argentinei. La sosirea microbuzului care l-a adus pe Messi de la aeroport, o armata de jurnalisti s-a napustit asupra starului, pentru a putea surprinde cele mai bune imagini. In holul hotelului, Messi a acordat si primele autografe pe pozele sale. Cea care a reusit sa-l convinga pe starul argentinian sa se opreasca pret de cateva minute pentru a da autografe a fost o fata, pe numele ei, Teodora, parintii ei fiind buni amici cu Ion Craciunescu, fostul arbitru international, prezent si el la hotel. Potrivit spuselor lui Ion Craciunescu, Messi a primit din partea fetei un cadou inedit. Este vorba despre o moneda din aur, gravata cu Columna lui Traian. Crăciunescu a declarat că fotbalistul i-a dăruit fetiţei un autograf pe propriul său tricou.

Mesi2

Altfel, celebrul fotbalist nu a scos o vorbă, iar în urma sa s-a aflat tot timpul coechipierul său de la FC Barcelona, Javier Mascherano. Argentinenii și-au mutat antrenamentul oficial de pe stadionul din Ștefan cel Mare la Sala Polivalentă, în “Groapă” urmând să se antreneze doar portarii.

Echipa Argentinei, estimată că ar valora jumătate de miliard de dolari, va întâlni echipa României (de 50.000 de dolari) miercuri, într-un meci amical, ce va avea loc pe Arena Naţională, de la ora 21.00